Toch liever een nieuwe keuken?

Friesland Keukenrenovatie levert en monteert ook je nieuwe keuken compleet met werkblad en apparaten. Alleen de beste materialen worden gebruikt waarmee je verzekert bent van een kwaliteitskeuken.


De keukenmeubelen worden aangeleverd door KH System Möbel of in de eigen werkplaats worden geproduceerd waardoor alles mogelijk is in maatwerk. Uitgevoerd met alleen de het beste hang,- en sluitwerk van het bekende Oostenrijkse merk Blum.

Werkbladen en achterwanden kunnen worden uitgevoerd in de meest denkbare materialen zoals keramiek, kunststof, graniet, composiet of rvs en glas. Ook hiervoor is maatwerk het sleutelwoord.

Apparaten kunnen in elke prijsklasse worden uitgezocht waarbij Bosch en Siemens de hoofdleveranciers zijn van Friesland Keukenrenovatie. Vergeet ook niet de accessoires als kranen en verlichting waarbij de keuze groot is.

Zoals je hier leest zijn de mogelijkheden voor een nieuwe keuken legio en dat kan verwarrend zijn. In het maken van al die keuzes is Friesland Keukenrenovatie je partner en kan bij een bezoek thuis al veel zaken voor je op een rijtje zetten om tot een juiste keuze te komen.